Tuzla’yı Zafer Bayramı coşkusu sardı

Tuzla’da 30 Ağustos Zafer Bayramı büyük bir coşku ile kutlandı. Bayram etkinlikleri, ünlü sanatçı Volkan Konak’ın verdiği unutulmaz konserle renklendi.

Tuzla’yı Zafer Bayramı coşkusu sardı
Yayınlama: 31.08.2024
2
A+
A-

Tuzla Belediyesi, Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin 102. yıl dönümünü büyük bir coşku ve gurur içinde kutladı. Binlerce vatandaş, etkinlikler kapsamında bir araya gelirken, yorumcu ve müzisyen Volkan Konak, sevilen şarkılarını Tuzlalılar için seslendirdi. 

Zafer Bayramı kutlamaları, 30 Ağustos Cuma günü fener alayıyla başladı. Katılımcılar, ellerinde bayraklar ve marşlar eşliğinde Tuzla Sahil Tören Alanı’na doğru yürüdü. Binlerce Tuzlalı, bu anlamlı günün coşkusunu birlikte yaşamak için bir araya geldi.

Volkan Konak, Tuzlalılara unutulmaz anlar yaşattı

Türk halk müziğinin sevilen ismi Volkan Konak, sahneye çıkarak Tuzlalılara sevilen şarkılarını ve unutulmaz ezgilerini sundu. Konser, izleyicilere keyifli anlar yaşatırken, bayram coşkusunu daha da artırdı. Konak’ın enerjik performansı, Tuzlalıların gönlünde özel bir yer edindi.

Eren Ali Bingöl’den Zafer Bayramı mesajı

Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl ve eşi Ayşegül Bingöl, bu anlamlı gecede Zafer Bayramı’nın coşkusunu komşularıyla birlikte yaşadı.

Konser alanında Tuzlalılara seslenen Eren Ali Bingöl, sözlerine Milli Mücadelede canlarını feda eden tüm şehit ve gazilere rahmet ve minnet dileyerek başladı. Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde bir destan yazdıklarını vurgulayan Başkan Eren Ali Bingöl, “Çok cephede çarpıştık. Yokluk, açlık ve türlü belalar içinde azimle direndik, öyle var olduk. Vatan sevdamız, bağımsızlık aşkımız ve özgürlük tutkumuzla kazandık. 30 Ağustos zaferimiz, sadece askeri bir başarı değil. Aynı zamanda Cumhuriyet devriminin de ilk adımıdır. Kayıtsız şartsız millet egemenliğinin ilk adımıdır” dedi.

“Belediyemizin kasasından bir kuruş çıkmadan yaptık”

Organizasyonun maddi boyutuna da değinen Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl konuşmasında özetle şu ifadeleri kullandı:

“Bugün burada Zafer Bayramımızı şarkılarıyla taçlandıracak kıymetli sanatçımız Volkan Konak’a teşekkür ederken şunları da söylemek istiyorum.  Bu organizasyonu Tuzla Belediyemizin kasasından bir kuruş çıkmadan, sponsorlarımızın, paydaşlarımızın destekleriyle yaptık. Tuzla Belediyesi’nin öz kaynaklarını yalnızca Tuzla için harcayacağız. Büyük Tuzla ailesi olarak da bayramlarımızı en coşkulu şekilde kutlayacağız. Bu organizasyonun gerçekleşmesini sağlayan tüm destekçilerimize ve paydaşlarımıza huzurunuzda teşekkür ediyorum. Sözlerimizi Mustafa Kemal Atatürk’ün şu cümlesiyle bitirmek istiyorum: Zafer, “zafer benimdir” diyebilenindir. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.