Başkentte Zafer Bayramı coşkusu

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kentin dört bir yanında düzenlediği etkinliklerle coşkuyla kutladı.

Başkentte Zafer Bayramı coşkusu
Yayınlama: 31.08.2024
2
A+
A-

Başkentliler, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Ankara Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği çeşitli etkinliklerle kutladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında, bu yıl da kentin dört bir yanını Türk bayrakları ve Atatürk posterleri ile süsledi.

29 Ağustos’ta Prof. Dr. İlber Ortaylı’nın katıldığı söyleşiyle başlayan etkinlikler, Aile Yaşam Merkezleri ile Gençlik Merkezlerinde düzenlenen birbirinden farklı gösteriler eşliğinde coşkuyla kutlandı. Kutlamalar, 30 Ağustos akşamı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın da katılımıyla binlerce Başkentlinin yoğun ilgi gösterdiği Tan Taşçı’nın konseri ile taçlandı.

Başkentte Zafer Bayramı coşkusu

Büyük Taarruz’un 102. yıl dönümü kutlamaları Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı’nda gerçekleştirilen Tan Taşçı konseriyle, binlerce Başkentlinin katılımıyla taçlandı.

Konserdeki konuşmasına, “İnşallah bu bayrak sonsuza kadar bu topraklar üzerinde dalgalanacak” diyerek başlayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Sakarya Meydan Muharebesi’nin Ankara’ya 60-70 kilometre yakınında gerçekleştiğini hatırlattı.

Başkentte Zafer Bayramı coşkusu

Başkan Yavaş, 30 Ağustos Zaferi’nin Türk milleti için çok önemli bir zafer olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

“Kutlamak istemeyenlere, yok sayanlara inat, daha canlı kutlamaya devam edeceğiz. Ve inşallah Türkiye Cumhuriyeti var oldukça da bize bu ülkeyi vatan eden Mustafa Kemal Atatürk ve bu ülke için uğrunda şehit olan, gazi olup ebediyete intikal etmiş tüm şehitlerimize ve gazilerimize minnetlerimizi haykırmaya devam edeceğiz. Ne mutlu ki vatanımız var. Ne mutlu bu bayrağımız var ve inşallah sonsuza kadar dalgalanması dileğiyle.”


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.