Başkan Büyükkılıç, Zafer Bayramı 102. Yıl Dönümü Resepsiyonu’na katıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valiliği tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102’nci yıl dönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen resepsiyona katıldı.

Başkan Büyükkılıç, Zafer Bayramı 102. Yıl Dönümü Resepsiyonu’na katıldı
Yayınlama: 31.08.2024
2
A+
A-

Kayseri Valiliği’nce Taş Mektep olarak bilinen tarihi Kayseri Lisesi’nde Vali Gökmen Çiçek himayelerinde düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı Resepsiyonu’na Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, eşi Dr. Necmiye Büyükkılıç ile katıldı.

Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan, Vali Çiçek ve eşi Sümeyra Çiçek’in tebrikleri kabul ettiği resepsiyonda, Başkan Büyükkılıç da eşi Necmiye Büyükkılıç ile tek tek tokalaştı ve davetlilerle sohbet ederek, Zafer Bayramı’nı kutladı.

Başkan Büyükkılıç, programda yaptığı açıklamada, “Zafer Bayramı’nı kutladığımız günlerde, verdiğimiz şehitlerin tabi ki sayısı azımsanmayacak kadar çok ama bunların içerisinde en anlamlısı da Kayseri Lisesi’nin 14, 15, 16 yaşlarındaki gençlerinin şehit olması bizim için ayrı bir anlam kazanıyor” dedi.

Türkiye’yi ve Kayseri’yi Cumhuriyeti taçlandıracak eserlerle buluşturmanın herkesin görevi olduğunun altını çizen Başkan Büyükkılıç, “Kayseri’mizin değerlerine bağlı, ay yıldızlı Türk bayrağına, vatanına, milletine bağlı hemşehrilerimizle gurur duyuyoruz. Cenab-ı Allah bu değerlerimizi elimizden almak isteyenlere de fırsat vermesin diye dua ve temennide bulunuyorum. Nice 102 yıllara.” şeklinde konuştu.

30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel olarak hazırlanan gösterilerin de sahnelendiği gece de Zafer Bayramı’nın 102’inci yıl dönümü için hazırlanan özel pasta, protokol üyelerince kesildi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.