Eskişehir’de Zafer Bayramı’na özel şenlik düzenleniyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümüne özel “Ulusal Veteranlar ve Minikler Spor Şenliği” düzenlendi.

Eskişehir’de Zafer Bayramı’na özel şenlik düzenleniyor
Yayınlama: 30.08.2024
0
A+
A-

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından Osmangazi Spor Sahası, Kanlıkavak Basketbol Sahası ve Kanlıkavak Voleybol Sahasında düzenlenen şenlikte ilk olarak hentbol, voleybol ile basketbol branşlarında takımlar grup maçlarında mücadele ediyor.

Açık sahada yan yana 7’den 70’e kıdemli vatandaşlar ve torunlarının spor müsabakalarında buluştuğu şenlik kapsamında 31 Ağustos Cumartesi günü 15.30’da “Sporcu Kortej Yürüyüşü” düzenlenecek. Osmangazi Spor Sahası Kanlıkavak mevkiinde düzenlenen yürüyüşte sporcuların yanı sıra spor şenliğine davetli misafirler ve Eskişehirli sporseverler de katılacak.

Şehir dışından da çok sayıda sporcunun katıldığı şenliğin sona ermesinin ardından, katılım belgesi dağıtım töreni düzenlenecek. Tören 31 Ağustos Cumartesi günü saat 19.30’da Osmangazi Spor Sahasında gerçekleştirilecek.

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, “Ulusal Minikler ve Veteranlar Spor Şenliği”ne tüm Eskişehirlileri ve sporseverleri davet ettiler.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.