İnfo Yatırım: Ons altın, 2511 dolar seviyeleri yakınlarında fiyatlanıyor

İstanbul, 29 Ağustos (Hibya) – İnfo Yatırım, haftaya 2511 dolar seviyelerinde başlayan ons altının, haftanın dördüncü işlem gününde bu seviyelerin yakınlarında fiyatlamalar gerçekleştirdiğini duyurdu.

İnfo Yatırım: Ons altın, 2511 dolar seviyeleri yakınlarında fiyatlanıyor
Yayınlama: 29.08.2024
1
A+
A-

İnfo Yatırım'ın raporuna göre, haftaya 2511 dolar seviyelerinde başlayan ons altın, haftanın dördüncü işlem gününde bu seviyelerin yakınlarında fiyatlamalar gerçekleştiriyor.

Raporda şu bilgilere yer verildi:

“Yeni günde 15:30’da ABD’den gelecek olan büyüme ve işsizlik haklarından yararlanma başvuruları ekonomik verileri ile volatilite oldukça artacaktır. Yarında ABD’den gelecek olan çekirdek kişisel tüketim giderleri verisi izlenecek. Veriler ile FED’in faiz patikasında atabileceği adımlar hakkında son beklentiler şekillenecek. Geçtiğimiz hafta FED Başkanı Powell Jackson Hole Sempozyumu’nda açıklamalarda bulunmuş ve bu açıklamalar ardından bankanın Eylül’de ilk faiz indirim adımını atabileceğine dair beklentiler de artmıştı. XAUUSD grafiğini teknik olarak inceleyecek olursak 2530 ve 2540 seviyeleri direnç noktaları olarak; 2503 – 2485 – 2470 seviyeleri ise destek noktaları olarak takip edilebilir.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.