Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçında seyirci girişi 19:15’de başlayacak

Rize, 23 Ağustos (Hibya) – Trendyol Süper Lig 3. hafta karşılaşmasında 25 Ağustos Pazar günü saat 21.45’de Çaykur Didi Stadında oynanacak Fenerbahçe maçının seyirci girişleri 19:15’de başlayacak.

Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçında seyirci girişi 19:15’de başlayacak
Yayınlama: 23.08.2024
0
A+
A-

Rize İl Güvenlik Kurulu toplantısının ardından İl Emniyet Müdürü Murat Türesin, Yönetim Kurulu Üyesi İmdat Önçırak, Saffet Kopuz ve Fatih Kızıltan ile birlikte ev sahibi ve rakip takım stadyum girişlerini inceledi.

Türesin, karşılaşma ile ilgili gerekli tedbirlerin alınması için yapılacak çalışmaları yetkililere aktardı.

Yapılan inceleme sonrasında, seyirci girişlerinde yoğunluk yaşanmaması ve taraftarların stadyuma kolay girebilmesi için girişlerin saat 19:15’de başlayacağı aktarıldı.

Bilindiği üzere son 14 gün içerisinde rakip takım ve farklı takım logolu ve logosuz kartını iptal edip Çaykur Rizespor takım logolu kart çıkaran kişilere bilet satışı yapılmayacak.

Ev Sahibi takım biletleri, sadece Çaykur Rizespor logolu Passolig kartlar ile satın alabilecek. Misafir takım logolu kartlar sadece misafir takım tribünden bilet satın alabileceklerdir. Engelli biletleri maç günü Stadyum Passolig gişelerinden tanımlanacaktır.

Maç günü gişeler karşılaşmanın ilk yarısının sonuna kadar açık kalacaktır.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.