Kağıthane Belediyesi, Hasbahçe’deki mangal üniteleri yenilendi

Kağıthane Belediyesi tarafından vatandaşların daha sağlıklı ve ferah bir ortamda piknik yapabilmesi için Hasbahçe’deki mangal üniteleri yenilendi.

Kağıthane Belediyesi, Hasbahçe’deki mangal üniteleri yenilendi
Yayınlama: 23.08.2024
0
A+
A-

Hasbahçe mesire alanında yer alan mevcut mangal üniteleri doğalgazla çalışır hale getirildi. Dumansız ve kokusuz şekilde çevre dostu olan yeni ünitelerde vatandaşlar gıda ürünlerini diledikleri gibi pişirebiliyor. Ailesiyle piknik yapmak için Hasbahçe'yi tercih eden vatandaşları sağlıklı ve ferah bir ortam bekliyor.

Hasbahçe'ye toplamda 20 adet doğalgazlı mangal ünitesi yerleştirildi. Yanı sıra vatandaşların gıda ürünlerini yıkamaları, mutfak malzemelerini hijyenik hale getirmeleri için lavabolar da tesis edildi.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin çalışmaları yerinde inceleyerek; “Hem çevre hem de kullanıcı dostu yeni mangal ünitelerimizle piknirseverleri Hasbahçe'de ağırlıyoruz. Üniteler tamamen ücretsiz şekilde vatandaşlarımıza hizmet veriyor. Herkese yetecek kadar ünitemiz ve lavabo alanımız mevcut. Vatandaşlarımız gün boyu aileleriyle piknik yaparak Hasbahçe'nin tadını çıkarabilirler.” diye konuştu.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.