Bakan Bolat, Tekirdağ’da Marmaraereğlisi Gümrük Müdürlüğünün açılışına katıldı

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Tekirdağ’da Marmaraereğlisi Gümrük Müdürlüğünün açılışına katıldı.

Bakan Bolat, Tekirdağ’da Marmaraereğlisi Gümrük Müdürlüğünün açılışına katıldı
Yayınlama: 23.08.2024
1
A+
A-

Bakan Bolat, Tekirdağ’da Marmaraereğlisi Gümrük Müdürlüğünün açılışı dolayısıyla çalışanlarla bir araya geldi.

Bolat, “Ticaret Bakanlığı olarak, ülkemizin dört bir yanında yaptığımız çalışmalarla ülke ekonomimizin daha da güçlenmesi için mücadele ediyoruz. Gümrüklerimizi daha güvenli hale getirme; kara, deniz, demiryolu ve hava taşımacılığı bölgelerinde modern teknolojiyi de entegre ederek gümrük kontrollerini üst seviyeye çıkarma ve kaçakçılıkla mücadeleyi taviz vermeden sürdürmeye kararlıyız.” dedi.

“Tüm bu adımları atarken temel amacımız ticaretin hızlı ve sorunsuz sürmesidir. ” açıklamasını yapan Bakan Bolat, “Gümrüklerimizde attığımız güçlü adımlar, ülkemizin uluslararası ticarette güçlenmesi ve ihracat potansiyelimizin yukarılara çıkması noktasında büyük önem arz etmektedir. Bu vesile ile açılışını gerçekleştirdiğimiz yeni gümrük müdürlüğümüzün ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum.” ifadesini kullandı.

Bakan Bolat, Marmaraereğlisi ziyareti kapsamında Cumhur İttifakı'nın ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek, ilçede devam eden çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.Ticaret Bakanı Ömer Bolat, “Ziyaretlerimiz sırasında bizleri büyük bir nezaketle ağırlayan AK Parti İlçe Başkanımız Sayın Muhammet Gökmen ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Sayın Mehmet Kaya’ya teşekkürlerimi iletiyorum. İlçemizin refahı ve kalkınması adına her zaman olduğu gibi, el birliği ile çalışmaya devam edeceğiz.” vurgusu yaptı.

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Mustafa Onur Bozkurter ile de görüşme gerçekleştiren Bolat, ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bolat, “Belediye Başkanımızın misafirperverliği için teşekkür eder, ilçemiz için yapacağı hizmetlerde başarılar dilerim.” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.