Dağ: Yarın AK Parti’ye belediye başkanı ve milletvekilleri katılımı olacak

Ankara, 13 Ağustos (Hibya) – AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti’nin 23’üncü kuruluş yıl dönümü nedeniyle yarın düzenlenecek etkinlik hakkında açıklamalarda bulundu.

Dağ: Yarın AK Parti’ye belediye başkanı ve milletvekilleri katılımı olacak
Yayınlama: 13.08.2024
2
A+
A-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, yarın AK Parti'nin 23'üncü kuruluş yıl dönümü nedeniyle yapılacak etkinlik hakkında açıklama yaptı.

Dağ, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“85 milyon vatandaşımızı kucaklayan söylemlerimiz ile bugüne kadar siyasi merkezde bulunduk bundan sonra da bulunmaya devam edeceğiz.

Yarın katılımlar olacak. Sonraki süreçlerde de mutlaka bazı görüşmeler olacaktır. Bu hizmet kervanına destek olmak isteyen herkes bizimle diyalog içerisinde oluyor. Biz bu durumda hem parti hukukunu hem de parti ilkelerimizi aynı zamanda da katılım sağlamak isteyenlerin hukukunu koruyacak şekilde sürekli üretim yapıyoruz. Her şey olgunlaştığında da kamuoyuyla paylaşıyoruz.

Yarın da programımız içerisinde hem belediye başkanı hem de milletvekili noktasında katılımlar olacak. Bu partimiz açısından ilk değil son da olmayacaktır. Sonrasında da biz hem bu katılımlar ile hem de hizmet siyasetimizi devam ettirerek aynı zamanda da 85 milyon vatandaşımızı kucaklamak suretiyle AK Parti ailemizi büyütmeye devam edeceğiz.

Katılımlar hakkında sayı olarak takribi söylemiş olayım ilçe ve belde belediye başkanlarının katılımı konusunda 15, milletvekilleri durumunda ise şu an 2 kişi gibi bir katılım olacak.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.