IDF: Saldırıya uğrayan El-Taba’in Okulu’nda 20 terörist faaliyet göstermekteydi

Jerusalem, 10 Ağustos (Hibya) -İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), saldırı düzenlenen El-Taba’în Okulu’ndaki kompleksin içinde 20 teröristin faaliyet gösterdiğini açıkladı.

IDF: Saldırıya uğrayan El-Taba’in Okulu’nda 20 terörist faaliyet göstermekteydi
Yayınlama: 10.08.2024
1
A+
A-

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), saldırıya uğrayan El-Taba'in Okulu'ndaki kompleksin içinden, aralarında üst düzey komutanların da bulunduğu yaklaşık 20 teröristin faaliyet gösterdiklerini ve bu kompleksi terör saldırılarını gerçekleştirmek için kullandıklarını açıkladı.

IDF tarafından yapılan açıklamaya göre saldırıya uğrayan mescidi içeren bu kompleks, Filistin İslami Hareketi ve İslami Cihad Örgütü'nün aktif bir merkeziydi.

Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“İlk incelemelere göre, Gazze'deki Filistin İslami Hareketi'nin medya kolu olarak faaliyet gösteren Hükümet Bilgilendirme Ofisi tarafından yayınlanan sayılar abartılıdır ve İsrail Ordusu'nun elindeki bilgiler, kullanılan hassas mühimmatlar ve hedeflerin isabetiyle uyuşmamaktadır. İsrail Ordusu incelemelerini sürdürmekte ve medya kuruluşlarına, Filistin İslami Hareketi kaynakları tarafından yayınlanan bilgileri, geçmiş olaylarda da kanıtlandığı gibi, dikkatle değerlendirmelerini tavsiye etmektedir.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.