The Body Shop’ta Sonbahar rüzgarı

The Body Shop’un birbirinden eşsiz, doğal ve vegan içerikli ürünleriyle sonbahar trendlerinin tazeliğini ve yenileyici etkisini üzerinizde hissedin.

The Body Shop’ta Sonbahar rüzgarı
Yayınlama: 07.08.2024
1
A+
A-

Kurulduğu günden bu yana, bitkilerin gücünü doğa ile uyumlu hale getiren The Body Shop, en sevilen klasiklerinden Camomile Butter, vücut bakımınızın vazgeçilmezi vücut peelingleri, saç bakımının olmazsa olmaz saç maskeleri ve birbirinden çeşitli kokulara sahip, büyüleyici parfüm seçenekleri ile sonbahar mevsimini karşılıyor.

Camomile Butter – Papatya Özlü Temizleme Yağı

The Body Shop’un en sevilen ve vazgeçilmez ürünlerinden olan Camomile Butter, İngiltere’nin Norfolk bölgesinden gelen papatya yağları ile zenginleştirilmiş formülü sayesinde cildinizi temizlerken aynı zamanda yaz sonrası güneşten kurumuş cildinizi arındırarak neme doyuracak.

Camomile Butter’ın zengin, besleyici formülü ve vegan içeriği, cildinizi günlük maruz kaldığınız kir ve tozlardan arındırıp inatçı makyajınızı zahmetsizce temizlerken ipeksi ve yumuşak dokusu ile cildinizin arınmış ve pürüzsüz bir görünüme kavuşmasını sağlayacak.

White Musk Eau De Parfüm

Simgeleşmiş çiçeksi misk kokusuyla hassas, sakinleştirici ve büyüleyici bir etki verenThe Body Shop’un en sevilenlerindenWhite Musk Eau De Parfüm size durdurulamaz hissettirecek, kalıcı ve ikonik bir koku sunuyor. Geri dönüştürülebilir şişesi ile, kendini ifade etme gücü sağlayacak çiçeksi, şehvetli ve temiz notalara sahip bu koku senfonisi, sonbaharda kullanmak üzere favoriniz olmaya aday.

The Body Shop’ta Sonbahar rüzgarı

Full Flowers Serisi

Çiçeklerin tomurcuklarının zengin ve çiçek açan kokusundan ilham alanThe Body Shop'unFull Flowers Serisi, yumuşak taç yaprakları, yeşil yapraklar, odunsu saplar, sulu meyveler ve tatlı reçinenin harmanlanmasından oluşuyor. Çiçeklerin zengin ve çok yönlü kokularından ilham alan koleksiyon; Gül, İris, Yang Ylang ve Portakal Çiçeği kokularının ardından şimdilerde yeni kokusu Magnolia ile sonbaharda adeta bir çiçek bahçesine yolculuk yapmanıza olanak sağlıyor.

The Body Shop’ta Sonbahar rüzgarı

Shea Yoğun Onarıcı Saç Maskesi

Saçı içten dışa onarmaya yardımcı olan Shea Yoğun Onarıcı Saç Maskesi kremsi yapısı ile çok kuru ve kırılmaya meyilli saçlarınızın yoğun şekilde beslendiğini hissetmesini sağlarken aynı zamanda daha pürüzsüz, yumuşak ve daha kolay şekil verilebilen saçlara sahip olacaksınız. Shea Yoğun Onarıcı Saç Maskesi yaz aylarında güneş ve denizden yıpranan saçlarınız için bakım rutininin vazgeçilmezi olacak.

Banana Besleyici Saç Maskesi

Saçın elektriklenmiş görünümünü azaltmaya yardımcı olan, kuru ve kabarık saçların favorisi Banana Besleyici Saç Maskesi, yüzde 96 doğal kaynaklı içeriğindeki organik muz püresi, kakao yağı ve Peru’dan Yerel Adil Ticaret Brezilya Fıstığı yağı ile saçınızı içten dışa doğru onararak kökten uca beslenmiş hissetmesini sağlayacak.

The Body Shop’ta Sonbahar rüzgarı

Vücut Peelingleri

Yaz boyu güneşe maruz kalmış ve kuruyan ciltler için birbirinden eşsiz kokuları ile raflarda yerini alan vücut peelingleri bakım rutininizin vazgeçilmezi olacak. Çok kuru ciltler için doğal kaynaklı bileşenlerle yapılan şekerli Mango Vücut Peelingi ve Argan Vücut Peelingi ölü cilt hücrelerini yok ederek vücudunuzu ipeksi bir yumuşaklığa ve parlak bir görünüme kavuşturacak. İçeriğindeki has avokado yağı ve yüzde 96 oranında doğal kökenli bileşenlerle üretilen zengin ve kremsi Avokado Vücut Peelingi ise kuru cildinizin daha pürüzsüz hissetmesini sağlayacak.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.