İstanbul, 23 Aralık (Hibya)-Gedik Yatırım, küresel piyasalarda iyimserlik güçlenirken, S&P 500 endeksi üst üste sekizinci ayı da yükselişle kapatmaya hazırlanarak 2018’den bu yana en uzun kazanç serisine yaklaşmış durumda ve tarihi zirvelerin hemen altında seyrettiğini belirtti.
150 yılı aşkın süredir bebek beslenmesi alanında bilimsel uzmanlığını sürdüren SMA 3, aileleri bebeklerin dünyasına farklı bir pencereden bakmaya davet ediyor. Türkiye’nin çeşitli noktalarında yer alan 8 AVM’de gerçekleştirilen Bebekçe Festivali, “Birlikte bebekçeyi konuşuyoruz” söylemiyle 13 Eylül - 2 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirildi. Festival boyunca 100.000’den fazla ebeveyne ulaşıldı.
İstanbul, 5 Aralık (Hibya) - Avrupa piyasalarında işlem gören hisse senetleri, önümüzdeki hafta ABD Merkez Bankası'nın (Fed) politika kararının odak noktasında olmasıyla birlikte Cuma günü genel olarak yükselişle açılmaya hazırlanıyor.
Türkiye’nin ilk dikey odaklı derin teknoloji fonu 212 NexT ve Driventure, yeni yatırımlarını eklemeli üretim süreçlerini otomatikleştiren ve optimize eden yazılım platformu Aibuild’e yaptılar. "Fiziksel Yapay Zekâ" (Physical AI) alanında öncü olan Aibuild, aldığı yatırımla yapay zeka ajanlarının endüstriyelleşmesini hızlandırmayı ve küresel ölçekte büyümeyi hedefliyor.
Trendyol, 300’ü aşkın ofis, dağıtım ve aktarma merkezinde I-REC sertifikalı tamamen yenilenebilir elektrik kullanımına geçiyor. Böylece, kendi operasyonlarında 2040 yılı için belirlediği karbon nötr hedefinin yaklaşık yüzde 70’ine daha erken ulaşmış olacak.