El-Şara: Suriye’nin hak ettiği yeri kazanacağı bir gelecek için çalışıyoruz
New York, 24 Eylül (Hibya) – Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed el-Şara, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu kürsüsünden geri dönen ve yükselişe geçen bir Suriye’nin sesini dile getirdiklerini belirterek, New York’taki temasların ülkenin uluslar topluluğu nezdindeki varlığını pekiştirmeye hizmet ettiğini söyledi.
Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed el-Şara, New York’taki temaslarına ilişkin yaptığı açıklamada, ülkesinin ortaklıklarını güçlendirmeye ve Suriye halkının iradesiyle şekillenecek bir gelecek için yeni ufuklar açmaya yönelik görüşmeler gerçekleştirdiklerini belirtti.
BM Genel Kurulu kürsüsünden Suriye’nin sesini dile getirdiklerini ifade eden el-Şara, New York’taki temasların ülkenin uluslar topluluğu nezdindeki varlığını pekiştirmeye katkı sunduğunu aktardı.
El-Şara, “Suriye halkının iradesiyle şekillenecek, Suriye’nin hak ettiği yer ve rolü yeniden kazanacağı bir gelecek için daha geniş ufuklar açmaya hizmet etti.” dedi.
EKONOMİ GAZETESİ
