Başkan Büyükkılıç’tan İl Tarım ve Orman Müdürü Saklav’a ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, göreve yeni başlayan İl Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunarak, görevinde başarılar diledi.

Başkan Büyükkılıç’tan İl Tarım ve Orman Müdürü Saklav’a ziyaret
Yayınlama: 20.10.2023
4
A+
A-

Başkan Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan’ın da eşlik ettiği ziyarette İl Tarım Ve Orman Müdürü Bülent Saklav ve ekibi ile bir araya geldi.

Ziyarette konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, İl Orman ve Tarım Müdürü Saklav’a yönelik, “Kayseri’mize çok büyük hizmetleri olacağına inanıyorum” diyerek, “Sayın müdürümüze yeni görevi hayırlı uğurlu olsun diyoruz. Tecrübesi ile samimiyeti ile gayreti ile saha adamı kimliği ile inşallah Kayseri’mize çok büyük hizmetleri olacağına inanıyorum. Mevla’m mahcup etmesin. Bizler zaten kurum ve kuruluşlarla dayanışmayı önemseyen, kaldı ki kırsal ve sulama ile ilgili bizim alanda, sizinle en çok iş birliği yapmamız gerektiğinin farkındayız. O anlayış içerisinde de inşallah bizler de üzerimize düşeni yapacağız, ondan da hiç kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerinde bulundu.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.